Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Σεισμοσ Φλωρινα - Λέσβος: Στο ΦΕΚ η επιδότηση ενοικίου των σεισμόπαθών : Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού .

Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού! Μετά τον κύριο σεισμό, πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους σε πλατείες και ανοικτούς χώρους. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία.

Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Φλώρινα: Î'υτή είναι η αρκούδα που περιφέρεται σε
Φλώρινα: Î'υτή είναι η αρκούδα που περιφέρεται σε from www.newsit.gr
Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 . Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, . Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, .

Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού! Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 . Μετά τον κύριο σεισμό, πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους σε πλατείες και ανοικτούς χώρους. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, .

Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, . Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού .

Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤÎ' ΣΚΟΠΙÎ' - Î'ΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝÎ', ΚΟΖÎ'ΝΗ
ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤÎ' ΣΚΟΠΙÎ' - Î'ΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝÎ', ΚΟΖÎ'ΝΗ from www.tastv.gr
Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 . Μετά τον κύριο σεισμό, πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους σε πλατείες και ανοικτούς χώρους. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, . Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Μετά τον κύριο σεισμό, πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους σε πλατείες και ανοικτούς χώρους. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού . Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, . Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού! Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 . Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού! Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού . Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 .

Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Λέσβος: Στο ΦΕΚ η επιδότηση ενοικίου των σεισμόπαθών
Λέσβος: Στο ΦΕΚ η επιδότηση ενοικίου των σεισμόπαθών from www.ertnews.gr
Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού . Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού!

Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Μετά τον κύριο σεισμό, πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους σε πλατείες και ανοικτούς χώρους. Με τα μάτια στραμμένα στη φλώρινα είναι οι σεισμολόγοι, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ που έγινε 6 . Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της φλώρινας και των γύρω περιοχών, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,3 ρίχτερ που τους ταρακούνησε για . Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού! Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Η στιγμή του σεισμού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών . Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές, ακόμη και στα σκόπια, με τον υπουργό της τοπικής αυτοδιοίκησης της γειτονικής χώρας, . Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού .

Σεισμοσ Φλωρινα - Λέσβος: Στο ΦΕΚ η επιδότηση ενοικίου των σεισμόπαθών : Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού .. Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο voria κάτοικος της φλώρινα. Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της φλώρινας. Ο σεισμός στη φλώρινα σημειώθηκε στις 23:45 το βράδυ της κυριακής ( . Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού . Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Posting Komentar untuk "Σεισμοσ Φλωρινα - Λέσβος: Στο ΦΕΚ η επιδότηση ενοικίου των σεισμόπαθών : Βιντεο απο τη στιγμή του σεισμού ."